mulai duduk umur brp

Hai mommy semua... Baby mommy start duduk umur bpe bulan ye?? Sb bby sy lagi seminggu jer nk masuk umur 7 bulan tpi macam x nmpak lagi dia nk belajar duduk

8 Balas

Anak sy 5bln dh duduk. Anak adik sy 9bln baru duduk. Anak sy 11bln dh berjalan, anak adik skrg 1yr3mnth xberjalan lg. Xpe, baby ni lain2. Ada cpt ada lambat sikit 😊

4y ago

Alhamdulillah... Lepas da masuk jer umur 7 bulan anak sy da duduk da😊 skrg ni lak dia da umur 9 bulan 1 hari da nk berjalan da dia... Cuma x berani lagi melangkahkan kaki sndiri kne ada org yg pegang

5 month 😁 tp jgn rsau,lain baby lain prkmbangan.rajin2 buat tummy time

Tgk pd ank masing2, ada yg cepat ada yg lambat. Normal bdk 7bln xblh duduk lg.

4y ago

Ohh macam tu yee... Ok tq ye mommy

Perkembangan baby lain2...dont worry

duduk mase umur 9bln

ank sy 5m lbih

4y ago

sy shre pnglmn ja 😂

9bulan sis

6bulan