Alah susu

Hai mommy sekalian , saya alah dengan susu, ada yang pernah alami seperti saya? Dan apa penganti susu?

2 Balas

Saya masa first preg First trismester memang alah teruk tp masa tu nk minum susu tp keluar balik Tp lama dh ok , kalau sis tk boleh langsung try ambil pil kalsium kat farmasi ada jual Untuk tulang kita makin besar baby makin menekan tulang , tmbh2 trismester ke 3 memang memerlukan sgt2 kekuatan tulang

soya... pil kalsium...