tips

Hai mommy sekalian ? .. boleh kongsi tak tips cpt dapat baby ? .. prnah miscarriage tahun lalu ?? .. sampai skarang belum ada rezeki ?

9 Balas

Kenal pasti waktu subur sis. Dah tau waktu subur wajib bersama ngan suami. Pastu lps period sehingga 5 hari lepas waktu subur boleh amalkan jus untuk matangkan telur. ( blend avocado+kiwi+kurma+epal hijau+madu+pati delima+perahan jus lemon+bee pollen) Try lah sis. Sy buat menjadi. Gud luck ya. Sy gugur bln 5 then awl bln 8 preggy blk.. Klu ikut lepas gugur tu dah jumpa waktu subur tp sja tnggu 1st period dtg blk lps gugur tu..

5y ago

Wc 😍

Sy ada mslh period xtntu dr zaman ank dara smp da kawin tu pun jd faktor lmbt dpt bby...sy try consume susu kambing lazz kurma period terus teratur n xlama ada rezeki dikurniakan zuriat...mgkn sis blh try..

5y ago

Moga ada rezeki buat sis...aamiin

Sy pun setahun kosong lepas mc sis. Skrg amalkn healthy diet dan exercise. InsyaAllah Allah akan bagi pada masa yg terbaik. Doa banyak2 ye. Semoga ada rezeki zuriat untuk kita dalam masa terdekat ni 🙂

5y ago

Ya sis amen 😊

Sy gugur taun 2015, skng bru pgnt blik.. prgnt xsngka xda ambik ubat apa2...just sabar je..sbb dh prnh hamil jd pluang utk hamil smula tnggi..jgn stress & fkir sgt....

5y ago

Aminn tq..gud luck yea utk next baby..jga pmakanan n jgan stress2..🤗

amalkan gaya hidup sihat senam 3-4 Kali semingu.. jaga pemakanan.. kenal pasti waktu subur .. banyakkan doa.. in sha Allah..

Doa byk2.. Jgn putus asa.. Sedekah jgn tinggal.. Niatkan utk rezeki pregnant. Moga2 termakbul doa tu nt...

Habiskan baca Al-Quran 30juzuk tanpa selang hari. InsyaAllah..

Berurut..jgn mnum air gas

Try detox diri