strech mark perut

Hai mommy saya nak tanya apa minyk atau ubat yabg boleh sapu untuk elakkan strech mark ni ye? saya baru 20w dah kena sapu ke? boleh suggestion takk... sbb org kata kena jaga dari awal takut kulit megembang nt doa jd tak cntik ada bekass.. hubu saya #firstmom

5 Balas

Sy pakai ni sis tp tak beli smua, sy beli minyak,lotion dgn tummy butter.. tp lotion tu sy x berapa suka sbb melekit😅jd sa mixkn lotion dgn minyak then sapu.. mixkn sbb syg nak buang lotion tu .. so far ok lembut je .. boleh dptkn dkat guardian.. klau tak pun boleh pakai bio oil tu je.. org kata itu pun ok

1y ago

.. pkai kat perut/peha/betis.. cth pagi pkai losyen , mlm pkai la yg tu.. ataupun sebaliknya.. tp sy sllu pkai tummy butter.. best dri losyen😅losyen still pkai jg kdg2 sbb syg dh beli xde org pkai kn..

Kalau ada bajet lebih try Alano yg product amway punya highly recommended, brand palmers pun ok dlm rm 20 plus 🥰

Saya dari awal kandungan masa tau je pregnant dah start sapu dah sis.. skrng ni 23w. Better pakai for prevention.

dah blh sapu dh puan..ms sy dlu pakai lotion palmers cocoa butter..mg dpmudahkan segalanya amiin

1y ago

baikk terima kasihh ,, sy tgok kt tt mcm viral y tropical tuu

saya pakai bio oil je senang dapat