Nak share pengalaman

Hai mommy! Saya gugur buat D&C 10 Mei... Kalau saya nak Cuba pregnant blh ke?? Atau tunggu 3 bulan?? Sebab saya nak plan anak 😔#pleasehelp #bantusharing #ingintahu

8 Balas

saya pun gugur jugak 2/5 lalu... tk tahu nk plan pregnant lgi ke tak.. 4kli dh keguguran.. trai opk.. tgok2 tgh subur... Alhamdulillah harap2 ada rezeki lg akhir bulan ni.. amin3..doakn saya ya awak..

sy 2019 pn prh ggr x smpt haid pn ank skg da nak masuk 3 thn dah. yg penting kita tahu kondisi badan kitaa sis..😁

Ye.. seeloknya tggu 3 bln dlu.. dlm tempoh nie, both husband n wife kne jge makan, mkn mknn yg bkhasiat.. mkn folic acid..

1y ago

Baiklah sis.. Sebab saya hamil kantung je baby xde.. Saya sedih.. Kita sudah setahun lebih masih belum rezeki..

klau ada buat procedure D&C better bg jarak sikit la .. bg rahim ready.. biar lambat asal selamat..

tgu 3bulan atleast. mengandung rapat high chances utk gugur sekali lagi dlm masa terdekat.

Better bagi rahim betul2 sihat 3-6 bulan. Lepastu bole ikhtiar utk pregnant semula. .

tunggu 3bulan dlu

tunggu 3 bulan