Nak tahu. Saya prgnnt 27weeks

Hai mommy! Saya dh 27weeks prgnncy ... Smnjak masuk 27weeks ni, baby macam kurang pergerakan .. Mommy semua ada tak mngalami mcm saya? Saya agak risau juga ...#ingintahu #bantusharing

2 Balas

ad sgt2 awak..tpi think positive jela ad hri bby gerak sikit2 ad hri dia aktif sgt2. awak try dulu makan aiskrim, ais2 or bnda manis2.

Xperlu risau. Mungkin awk blm dpt detect pattern dia. Nti 28w nurse kk akn ajar cara kira yg btul & tips bg bby bgerak.