Hamil walaupun pakai iucd

Hai mommy, saya baru saja lahirkan baby pd bulan 2 tahun ni secara czer. Apa pendapat mommy bila tahu mommy2 hamil walaupun pkai iucd. Saya telah hamil 4 bulan sekarang ni. #bantusharing

1 Balas

same goes to me..sy dh pakai 2tahun 4bulan and suddenly tak period as usual.. bila check positif..g kk info pregnant dan nurse ckp sy insan terpilih..haha so just follow je advise dr nurse n doctor..mereka lebih tahu.. mcm sis masih baru tp bukan tak ada initiative nak protect kan..tapi dah Allah tetap jugak bagi rezeki tu kat sis..In Shaa Allah, Allah dan aturkan yang terbaik..no worries..