morinaga

Hai mommy sapa sini bg baby mnum susu morinaga.. Le taw x ok ke bby mnm susu tu.. Ad kesan ap2 x

2 Balas

Anak buah saya minum susu ni sabab aunty kami yang seorang dr yang recomend. Kata dia susu tu paling dekat dengan breastmilk. Kesan? Setiap baby lain sis.. cuba ambik pek kecil dulu.. kalau anak saya,mmg fully breastfeed so saya tak boleh bagi comment sangat la

4y ago

Puan hana, mcm mana bby skrg masih minum morinaga? Sesuai dgn bby puan tak?

Ank 3rd sy Guna susu ni tapi agak costly.bqgi saya xde msalah n progress budak bagus..anak Chinese ramai minum morinaga.lepas 3 years saya stop..bagi susu murah sket😍