Najis bayi 6 bulan

Hai mommy nk tnya, normal ke najis anak sy mcm ni? Baby dh 6bulan 2mggu, dh bg makan bubur nasi. Tp sy tgk masa dia meneran tk menangis apa pun. Bila tgk najis macam ni sy tkut sembelit. #help

Najis bayi 6 bulan
9 Balas

Anak sy pernah cmnie sbb dia mula2 makan n kenal sayur lauk2 tu..cara sy try bg banyaak sayur hijau..buah epal buat puri, n susu sy cairkan sedikit pada sukatan sebenar means bagi air dia banyak ..pastu dia akan berak elok semula…