NORMAL ke dah 5 week tak ada lalahan 🤭?

Hai mommy, nak tanye normal ke kalau dah 5 week tak ada alahan n tak mengidam macam2? Ke belum tiba masa lagi😬😄 #exitedmommytobe #babyfirst

47 Balas

sy dr firts smpai dah 16w1d xda alahan apa pon syukur alhamdulillah...

sy sampai skrg dh 6bulan msih xde alahan.syukur Alhamdulillah..☺️

kita sama blm ada apa2 alahan lg.. sy pn bru 5minggu😁 #firstbaby

start 4bulan dh kurang mntah, cuma alahan bau jelaa blm hilang lgi.

dah ada alahan belum ? bisanya 6w ke atas baru start loya semua tu.

normal hmpa kami pon 5 week takdk alahan msok 10 week bru alahan

normal je awak.. saya sampai bersalin alhamdulillah x de alahan

normal.. sya pun awal2 alahan masuk 10 week baru ada alahan..

sy pulak lepas je tau upt +ve,baru dtg alahan..kalau x rasa biasa je

sy pon 5w tak ade alahan pape.. mengidam pon tk ade sangat..