susu apa yang sesuai

Hai mommy... Nak tanya susu apa yang sesuai untuk baby baru lahir sya bf dn fm tpi fm dia skrg mcm tk ngam slain dupro susu apa yg mommy bagi dgn c manja anda Seminggu lagi nak masuk sebulan kuning pun msih ada lagi ?

2 Balas

kuning ad lg batter bg susu bdn je sis . nt da xd kuning bru fikir susu formula . sbb susu formula ni ikot kesesuaian bby . xsemua bby same . ad sesetgh bby lahir ckop bln tpi kne minum susu pramatng sbb usus xmtg . ad yg xsesuai susu lembu kne minum susu kambing atau soya . kami xbole cdg kn susu yg sesuai . itu tugas sis yg kne cri sndri susu ap yg sesuai dgn ank sis . klau susu sesuai najis ank cntik . xcirit n munth2 . najis xitam . xmcm cair air . xpudar . jika ank alami najis xcntik mcm sy sebut tdi munth2 berak tibe2 keras mcm sembelit ke cair semua tu brmksd xsesuai dgn bby .

5y ago

ye same2 smoge bby cpt sehat dri kuning ye

Bagi bf saje dear shingga kuning turun