Bibir kemaluan bengkak sebelah kanan

hai mommy , nak tanya semua , ada tak pengalaman bibir kemaluan bengkak sebelah tak tau punca apa , sebab bersama atau apaa , dua tiga hari ni dah sakit , tapi baru perasan tadi bibir kemaluan tu bengkak sebelah . risau nyerr . nak tanya tu apa sebenarnya , mcm mana boleh jadi mcm tu ? BilaΒ² boleh bersalin skrg dah 37weeks . #ingintahu #bantusharing #pleasehelp

8 Balas

saya pernah bgni bgkak sblah kiri. refer dktor d klnik ibu anak tmpt saya bklnik Dr bagi tau pecah sendiri lpas bsalin. tapi masuk 25 w..sakit &bgkak tambah .Sya tidak dapat tahan sakit mlm tu juga sya p hospital trus d tahan .sbb tmbah bgkak.sakit lagi.. so Dr saran utk oprate sebab Dr cek punca sakit sebab bengkak tu sudh jadi nanah. then sbb tu suruh oprete buang tu nanah.4 hari d tahan d hospital slma d hospital staff nurse tlg cuci luka .lpas 4 hari bru kluar .then Dr bagi appointment UTK dtg balik cuci luka .smpi smbuhla. alhmdllh skrg dah ok .skrg Sya 32 w 4d.smoga d mudhkn kwan2 yg ada kena bgtu d beri kesembuhan .