Bibir kemaluan bengkak sebelah kanan

hai mommy , nak tanya semua , ada tak pengalaman bibir kemaluan bengkak sebelah tak tau punca apa , sebab bersama atau apaa , dua tiga hari ni dah sakit , tapi baru perasan tadi bibir kemaluan tu bengkak sebelah . risau nyerr . nak tanya tu apa sebenarnya , mcm mana boleh jadi mcm tu ? Bila² boleh bersalin skrg dah 37weeks . #ingintahu #bantusharing #pleasehelp

8 Balas

saya skrg 17 w 6 d..ada cara lain ka untuk turun benjolan bgkak tu.. tak selesala

1y ago

sudh sembuh sis.. alhmdllh. lpas Sya oprate sbb buang nanah tu .klu belum bnanah tidak sakit. bila sakit sgt. tu jadi nanah sdah.