Bibir kemaluan bengkak sebelah kanan

hai mommy , nak tanya semua , ada tak pengalaman bibir kemaluan bengkak sebelah tak tau punca apa , sebab bersama atau apaa , dua tiga hari ni dah sakit , tapi baru perasan tadi bibir kemaluan tu bengkak sebelah . risau nyerr . nak tanya tu apa sebenarnya , mcm mana boleh jadi mcm tu ? Bila² boleh bersalin skrg dah 37weeks . #ingintahu #bantusharing #pleasehelp

8 Balas

Ye kee saya pun mcm tu jga sis.. dah 7minggu lebih saya raya Bengkak tepi bibir kemaluan Sebalah kiri. Bila duduk becangkung btul2 trasa sakit.. skrg bedenyut.. saya pegi kelinik Dokter Bagi Ubat antibiotik jer.. btul2 risua la sbb tak perna lg rasa sblum nie.. skrg sya dah 29minggu tiba2 je Benjol ada dkt bibir kemaluan.. sis rasa Sakit dan berdenyut jga ke ?

2y ago

sama bengkak sebelah kiri sis. sakit. sudh turun bgkak.. lpas tu bgkak balik.