Bibir kemaluan bengkak sebelah kanan

hai mommy , nak tanya semua , ada tak pengalaman bibir kemaluan bengkak sebelah tak tau punca apa , sebab bersama atau apaa , dua tiga hari ni dah sakit , tapi baru perasan tadi bibir kemaluan tu bengkak sebelah . risau nyerr . nak tanya tu apa sebenarnya , mcm mana boleh jadi mcm tu ? BilaΒ² boleh bersalin skrg dah 37weeks . #ingintahu #bantusharing #pleasehelp

8 Balas

Saya pun mcm tu jgaa Risau sngt2.. so skrg mcm mna Dah oke ke ?