Transviginal Scan (TVS)

Hai mommy. Nak tanya, lepas kita buat transviginal scan (TVS) memang akan rasa tak selesa dalam perut ke? Tak sakit, cuma rasa perut macam tak selesa. Rasa cramp. Thankyou🫶🏻

2 Balas

ada satu haritu sy check dgn dr pakar, buat tvs. 3kali kena buat tvs. mmg rasa tak selesa. jadi sengal sengal pula... sbb dr dok godek godek kan huhu, faham, normal tu awk. esok tu okay je dah. jgn risau

Entah ya tak pasti org lain. Tp saya rasa tak selesa time buat tu je. Lepas dari tu takda rasa apa2 dah