Cramp perut

Hai nak tanya ibu² dan bakal ibu.. Jika kandungan makin meningkat dah 7minggu memang makin kerap ke perut sakit?.. Dan rasa sakit pada bhgian bawah private.. Sakitnya takde la teruk cuma macam rasa tidak selesa sahaja (private part) #seriusnanya #firstmom #pleasehelp #ingintahu

2 Balas

Kalau kerap sakit tu mgkin sbb rahim tu nk mengembang.. InsyaAllah xde pape 😊

kalau kerap sakit perut mungkin tanda2 gugur. banyakkan rehat sis