kos hosp putrajaya

Hai mommy . Nak tanya la , sy pertama kali nak bersalin di hosp putrajaya bulan 12 ni . Ada mommy dlm apps ni tau berapa kos kita kne sediakan ?? Dlm anggaran berapa wang ringgit ye ..

1 Balas

Ni saya jumpa klo nak charge yg (full paying patient) FPP je.. boleh baca link bawah. http://www.hpj.gov.my/portalv11/index.php/ms/component/content/article/23-our-services/91-full-paying-patient

5y ago

I see . Thankyou mommy . Tu la , nak kne standby budget gak ni . Anak 1st kan , lg lg baru kawen . Tak pandai lg nak budgetkan bila dh dok berdua .