Sekadar bertanya

Hai mommy nak tanya kalau 6 weeks normal ke perut rasa senak, pedih hulu hati,kembung perut and cramp (cramp kejap² jee) #firstbaby #bantusharing #1stimemom

8 Balas

saya skg hamil anak kedua, tapi anak 1st dah masuk 9 tahun.. rasanya dah lupa pregnancy phase.. da masuk 5weeks 2days.. sakit pinggang rasa nak patah jak.. is it normal??

Cramp ok sbb rahim nk membesar. Tp kalau cramp + ada keluar darah cepat pegi klinik. Mungkin ada threatened miscarriages/ jangkitan. Boleh dpt ubt kuat rahim

Sama mcm sy. Mcm nk senggugut and pinggang pn on off sakit

Normal sis😊

normal sis

Ye normal

normal

Normal