Muntah

Hai mommy-mommy, normal ke rasa mual setial kali bau masakkan ? Sye baru hamil 11weeks , awl bulan 3 berat 71kg skrg 65kg sbb asal makan je muntah. Ada solution tak nak buat tak muntah?

2 Balas

normal tu. sy tk boleh masak lgsung. tgk makanan pun nk muntah. makan nasi mesti muntah balik. berat sy 41 tk naik2 dh 11week preggy. 🙂

Yup normal. Mungkin kena tutup hidung la kot masa masak tu sbb takde solution lain dah 😅