Ada geng due Bulan 8 ni ?

Hai mommy mommy ada tak geng due Bulan August ? Jom masuk group nanti boleh share pengalaman bersalin & ape2 time pregnant ni https://chat.whatsapp.com/HhAZMzArBJA7Ed2lMDDHwr Ni link

29 Balas

Kalau ikut due, 18.8 moga anak para moms semua dapat dilahirkan dengan mudah dan sejahtera serta sihat dari semua sudut kesihatannya. aamiin

jangkaan sy bersalin nnty dlm bulan 8 nie... 5 august nie birthday sy... Sekali tgk2 sy bersalin ngam 5 august... Lps baby lahir sambut birthday sy sekali 🤣🤣🤣

First scan dr kata due sy 26/7. Tapi kalau ikut kiraan 2/8. Dr kata x jauh pun haha. So standby awal je bulan 7.

ada tak yg bru brsalin fpp kt ptrajaya? blh tau ape new procedure tq

anak saya baby august, 8/8/20. patutnya due date 1/9 hehe

24-08-2022 bulan depan baru start cari brg baby sis ☺️

Baby due 30/8, birthday saya 15/8 🙊

sy due date 13.07 .doakn sy dn bby🤲♥️

🙋🏻‍♀️ 28.8.22

2y ago

kita sama😁😁😁

14/8/2022 hrp2 baby sihat...anak first