Mabukkkk

Hai mommy's.. Boleh share tips tak nak elak rasa mual?.. Sy dah cuba positive kan diri taknak mual2.. Tp makin menjadi pulak ?.. Kupas bawang pon boleh mual.. Camne nak buat keje rumah kalau cmni ?

1 Balas

Mmg pmbawakan.. Sy pernah mabuk bau bwg n org menumis.. So mmg x blh nk ke dapur.. Klu g mmg muntah.. Nasib husb faham.. So bercuti la kjap slama 3bln pertama tu.. Sy cuba lwan, tp x blh.. Org ckp mcm ngada2 kan.. Tp ntah lah..