Cara untuk naikkan berat badan baby 8 bulan 🤗

Hai mommy, boleh kongsi x menu utk baby 8 bulan, kalau boleh yg dapat membantu naikkan berat badan baby. Baby saya dh 8 bulan, berat x sampai 6kg lagi 😫

3 Balas

ada fb x. awak follow happy baby food malaysia. dekat sana mcm2 info tentang pemakanan baby awak akan dpt. admin pon rajin jawap pertanyaan kita😊

10mo ago

sama2 awak❤️🌻

try letak cream cheese, unsalted butter, yougurt, susu fullcream nnt tgok group hbfm kt fb, ada dia suggest.

10mo ago

Okey sis, tq yaa 🤗

baby mkn ok x? berapa kerap & berapa byk baby mkn? susu mnum ok? berapa oz skali mnum & gap berapa jam?

10mo ago

byk jgak tu mnum susu 4 oz stiap 1 jam.. sbb tu mkn sikit sbb knyang susu