baby 8 bulan

makanan utk naikkan berat baby , baby 8 bulan berat still 6.73kg ? #first mom #ingintahu #pleasehelp

2 Balas

Boleh try buat pasta dengan susu full cream campur cream cheese (natural). potong dadu bawang holland dan tumis dengan unsalted butter, masukkan full cream, cream cheese, ayam, brokolli yg diblend, carrot dan batang saderi, pasta tak payah blend kalau dah 8 bulan

ubi oren..pumpkin..air rebusan daging..avocado..olive oil

2y ago

ye campur..mcm arini awk cmpur bbur nasik ngn ubi oren dgn rebusan air daging n olive oil..esok bubur campur avocado n mnyk olive..pastu pumpkin campur ayam..or rebusan n olive..cubelh ank sy naik elok