PLACENTA PREVIA

Hai mommy.. Ada tak mommy dekat sini pernah / berpengalaman sepanjang kehamilan mengalami placenta previa? Sy pp type 2 (28weeks).. Boleh share pengalaman atau kata2 semangat?? Mommy2 dekat sini doakan saya dan baby nah.. Thank you mommy.

2 Balas

xpernah.. tp saya doakan sis & baby sihat.. semoga Allah mpermudahkan segala urusan sis.. Amiin.. #28Nov20  #TAPSuperMoms

3y ago

thank you sis. Alhamdulillah, sy dah selamat bersalin bulan lepas usia baby 36 weeks..

byak kn berdoa dan time solat sujud lama skit insyallah ok