Morning sickness

Hai mommy ada Ker yg alahan air liur byk smpai susah nak cakap setiap saat ada jer air liur, buang penuh balik, ada tak tips utk hilangkan, sbb smpai termuntah, dah mkn macam² asam kering asam basah gula mint, pahit smua dah try tapi masih sama jg, dah 8month #ingintahu #pleasehelp

2 Balas

same dengan saya Sis tapi Kali ni datang dengan Kahak...xboleh telan air liur ni mesti nak muntah..dok using Kain ke hilir hilir untuk buang air liur.

Same la.. Sy x blh telan air liur.. Rasa nk muntahh