32 minggu berat baby 1.8kg

Hai mommy, 32 minggu scan semalam kepala baby kat atas,dan uri pun kat atas .. maseh ada masa kan mommy utk baby nak pusing ke bwah☺️#firstbaby #firstmom

6 Balas

sya 29weeks bby dh 1.5kg sis...tpi kepala baby kt sebelah rusuk kanan dh..belum pusing sepenuh nya ke bawah...dktr kata still ada wktu dia utk bpusing smpai 36weeks..

baring kengiring ke kiri mmudhkan untuk bby pusing.....sy smpai kebas telinga mengiring kekiri...🤣...alhmdulillah..27w bby dh pusing ..now genap 30w..🥰

Nanti posisi dia berubah sis. Saya 30weeks baby dah kebawah. Inshaallah nanti dia berubah rajinkan berbual dgn baby

sama dgn sy,32 minggu scan semalam kepala bby dah ad kat bawah,,uri pun alhamdulillah kat atas.

sama dgn sy, tapi baby belum kebawah lagi. Tapi Dr cakap at least 36weeks baru kebawah.

2y ago

semoga dipermudah urusan kita sis 🥰

sempat lagi, pujuk baby n then sujud lama2x