Kantung dan yolks sac

Hai mommies..sy nii first time nk jadi mommy..InshaAllah..Ada siapa2 yang pernah ada pengalaman pergi scan untuk 7w2d,hanya nampak kantung dan yolks sac .Adakah normal,??..Saya nak tahu dari mommies yang ada pengalaman macam ni..

2 Balas

inshaa Allah normal sis.. situasi sis sama mcm sy.. sy br je g scan 7w hnya nmpk kantung shj.. kali pertama jd mcm ni.. sy pregnant yg ke3..doc suh repeat scan lg 2minggu..sy pun dlm keadaan risau jgk tp sy cuba positif☺️.. semoga kandungan kita membesar dgn baik inshaa Allah

normal.