Jus Mariam hilg kan rase loya, btul kee??

Hai mommies..sy bru 1st tri.. lpas mkn msti rase loya dan pening kpala.. kawan sy syorkn mnum jus nie utk hilgkn rasa loya tu.. ada siapa2 tak pernah mnum? Ok ke tak jus nie?? #kehamilan

Jus Mariam hilg kan rase loya, btul kee??
37 Balas

sy minum jgk jus ni. xberkesan 😂 tetap jgk muntah. pastu rasa dia pelik. lepas bersalin try rasa blik, ehh sedap pulak. time tu jgk sy habiskan 🤭

i dont think its wise to drink these kind of drinks during your first trimester. makan buah or minum jus fresh instead of this.

1y ago

Ok sis.. tqsm yaa.. i blum mnum, sebab takut jgak..

entahlaa sy minum tk jadi apa.. alahan tetap sama je.. Hb pun low tak naik pun 🤣🤣 beratus habis ermmm tk sesuai dgn sy kot

sy amalkan jus mamariam ni... so far ok jee.... sy amalkan sbb HB drop.... tp lpas amalkan.. alhamdulillah HB cantik jeee

Alhamdulillah sy ok mkn jus ni..dr sebelum hamil sampai skrg sy minum..34weeks..hb cantik..gdm pun xsangkut..

saya makan juga tp saya ambil sehari sekali jee . pg atau malam . Alhamdulillah sekarang dah 24w

sy pernah try sebotol je. sebab tkjadi apa kat sy 😂 tetap alahan jgk

saya start pregnant terus tak minum ni, takut kacau air kencing.

jus2 mcmni kndungan gula lg tinggi sis . tkut nnti dpt gdm pulak

Pernah minum ni bagus sangat ni banyak khasiat tuk kita dan baby