hilangkan kembung perut

hai mommies…nk tanya macam mna mommies2 semua hilangkan kembung perut semasa hamil akibat salah makan dan sebagainya….

2 Balas

saya pun taktahu sis. saya pun sekarang mengalami gejala kembung perut. cuma mampu untuk selalu kentut n kurangkan makan makanan yg membuatkan perut kembung saja. harap ada ibu2 lain yg bagi tips. saya pun mahu juga tips

Sy control makan, sbb sy suka mkn benda berangin. Selalu jgk kena.. smpi muntah2…Jgn biar perut kosong..makesure standby biskut2 ke.. kalau xtahan sgt, baru sy sapu minyak yuyi..