Baby perut kembung

Hai semua. Nak tanya, macam mana nak hilangkan perut kembung baby? Ada tips ke? Baby menyusu badan, risau saya yang salah makan. Dah sapu ubat tapi kadang kadang perut bunyi lagi. Jadi risau sangat, maaf ya soalan macam ni, saya first mom. #pleasehelp #firstmom #firstbaby #bantusharing

2 Balas

perut baby keras tak? baby meragam tak awak? kira baby directfeeding ya? cuba check balik lekapan baby betul tak. lekapan salah pon salah stu punca baby kembung perut.

buat urutan ilu. buat exercise baby. sendawakn bby.