Rasa seakan detak jantung di perut

Hai mommies..nak tnya. Kalw rasa seakan detak jantung di perut tu denyut jntung baby ke atau getaran jntung kita ya?? cnfius. I'm first mom.. ##firstmom #SeriusTanya #ingintahu #bantujawab #newmom ♥️♥️♥️♥️♥️♥️

10 Balas

kte x bley rse detak jantung baby.. bygkn klu gne doppler kt kk pun payah nurse nak cri.. nie kan plak drect trus kte tnpe sebarang alat..

Nadi kita kot. Sbb saya pun selalu macam tu. Kandungan dari 30week slalu terasa denyut kat perut macam detakan

Berapa weeks pregnancy? Kita takkan dpt rasa detak jantung baby. Mungkin baby sedu

baby tengah sedu tu ..baby sedu sbb berlatih nafas sblum kluar dri perut

4mo ago

hahaha

Mungkin baby tengah sedu kot. Hehe

Baby sis tendang/bergerak hee

Denyut jantung kita tu

Baby sis tengah sedu

maybe baby sedu

bby sedu