Mengidam sotong

Hai mommies,nak tanya betul ke tak boleh makan sotong bila dah msuk trimester 3? Kak ipar sy tak mkn dia ckp sebab sotong banyk kaki klu mkn nanti baby lahir susah terbelit tali pusat,MIL pula ikut saja iyakn saja,nak tau juga ni fact atau mitos ye? #1stimemom #advicepls

17 Balas

makan je dengan Bismillah. makanan tu tak salah jangan fikir bukan2

smua 4 anak2 sy apa2 sy MKN ja alhamdulillah sihat2 juga anak sy..

Xyah percaya benda mengarut. Boleh makan selagi xde allergy.

nonsense...heheh... mkn jek siss .. ngarut tu sume

Jangan percaya sis.. Syikin jer tu 😂😂

mengarut !

mitos tu.