Ada tak susu untuk masalah gastrik

Hai mommies..bolrh suggest tak susu apa yg sesuai untuk ibu mengandung yg ada masalah gastrik?#seriusnanya #firstmom #pleasehelp

2 Balas

sy da 11w..mse kndugn 9w sy kne gastrik truk n kncg kotor..admit wad 4h3m 🥴..dr. suggestkn mkn kerap dgn kdr mgmbiln mkn yg skit..jgn prut kosog terlalu lama..air minum byk elak kncg kotor..ada jugak suggest susu, tp sy x cuba lg la..xtau susu apa yg sesuai

Mmm susu untuk gastrik sy tak pasti. Tapi yogurt sy rasa ok. Pastikan ingredients dia semua ok selamat. Dlm app ni pun ada info mengenai yogurt/susu