Berapa aunz baby newborn minum susu dalam 1hari

Hai mommies..baby saya baru 23 hari..saya bagi baby saya susu formula sbb susu badan tak byk..sehari baby saya akan minum 4 aunz dalam 2 3 jam..normal ke? Kadang saya seram tengok die minum susu smpi buncit perut die. .ada tak sape2 yg ada baby mcm ni? Btw baby saya baby boy..#firstmom #ingintahu #firstbaby

6 Balas

sis, anak sye bru 6hari baby boy jugak mnum susu 3oz 😂😂. anak sulung dlu pun mcm tu jugak. baby boy mmg kuat susu

11mo ago

yeke sis..saya ingat baby boy saye je yg mcm ni..thanks yea sis😊