Due date Julai 2024

Hai mommies2 .. sapa lagi yg tgh tunggu hari nak bersalin ? Sy 12/7 ni , kena serah diri sudah .. takot sangat .. baby tadak tanda2 lagi nk bersalin .. perut je , kejap2 keras pastu okayy .. masih menunggu masa ..

6 Balas

Saya due 12/7 tapi kena kena pegi hospital 10/7 sbb air ketuban kurang. Tanda tanda contraction, tumpah darah, ketuban pecah semua takde. Last last dr suruh saya induce, skrg ni 11/7 tgh menunggu waktu nak induce je

2mo ago

Saya selamat pun melahirkan anak pada 12/7 😂 secara czer walaupun dah 3 kali induce

Sama la.. Sy tgh tunggu hari. due 15/7. perut cuma mengeras kejap2. xda tanda2 lagi. Sy gdm on diet. sy x byk exercise.. cuma banyak mencangkung, butterfly stretching.. #firstmom

nanti share pengalaman sis bersalin kena serah diri tu die wat pe je dan berapa hari ward..sbb sy pon 18/7 ni kena serah diri selagi belum bersalin ni

2mo ago

in shaa Allah , nanti sy sharekan semula ☺️

sama lh sy...sepatutnya due 12/7 ....perut mengeras je n sekejap sekejp je...tanda lain xde lgi....tapi klau x bersalin jugk 18/7 serah diri

saya 17/7 pun tak ada tanda mau deliver..baby still active.. semoga Allah dipermudahkan perjuangan kita..in Sha Allah..

Sy due 16/7 blm rasa tanda2 bersalin 15/5 kna serah dri 🥹

2mo ago

Hihihi typo plk 15/7 isnin ni