kurang pergerakan baby

Hai mommies yng bpnglman , nak tanya mmg normal ka baby kurang bergrak. Hrini cam rasa pelik sbb last dia grak tadi pagi . biasanyaa dia aktif hrini nda langsungg . blum ada pnglman . #37weeks3days

2 Balas

sy tgh mengalami skrg. biasanya active tp semalam slow je. risau sgt. harini checkup doc suruh pegi hospital kalau rasa baby tak cukup gerak. tp bila malam smlm time nk tido aktif je. mengeras2 dia

kalau tak cukup 10 gerakan dlm 12 jam, pergi hospital terus .