Mata makin rabun

Hai mommies yg dah bersalin & masih dlm pantang. Ada x yg mcm sy rasa macam mata ni makin rabun pulak. Tgk phone pon xbrapa nk nmpak tulisan. Sblum ni ok ja sbb sy rabun jauh ja. Berpantang hari ke 30 dah. Atau perasaan sy je 😅

2 Balas

Sama. Nak buat spek baru optometris kata kesan masa mengandung mmg rasa power akan naik. Nanti lama2 lepas bersalin back to power asal. Saya pun dah 30 day bersalin rasa macam ok pulak dgn power spek yang sedia ada…kalu tak hilang gak, mmg power dah naik la tu😆😆

2y ago

pndangan jauh ok. mksudnya tahap kabur2 tu sama ja mcm sblum ni. tp yg dekat ni 😅. tgk phone jenuh tenyeh2 mata ni. hrp2 nnt mata kembali okay

ibu banyak2 rehat dulu. mungkin penat kot tu & hormon xstabil lagi.