packing baju bby and mommy

Hai mommies.. yg bersalin tahun ni bersalin kat gov, korang bwk baju bby bpe helai? ke bwk baju nk keluar wad je? 1st bby dulu tak sempat warded dah blh balik. #7monthpreggymommy #kemasbajubby&mommy

14 Balas

Klu hosp gov..bawak 2helai dh cukup sis..lepas bsalin bby cume dipakain bju n pampers...kain bedung pun dri hosp...barut n srung tgn n kaki pun nurse x bg pakaikn...tp mayb lain hosp lain caranya...sy bsalin kt gov gak..hosp bru kt hkl..

2y ago

sis msti la kena pakai pampers.. baby pun sma jgk kena pakai pampers