Kick Counter

Hai mommies yg aktif online🥰Sehari berapa tendangan atau gerakan ye kalian dapat?? #newbaby ##ingintahu sebenarnya sehari kena ada 10kali gerakan atau setiap 2jam kena ada gerakan??😅 by the way this is my First Baby

2 Balas

dua2 pun btol.. sehari spatutnye more than 10x tp yg wajib isi kt buku 10x je.. yg lain kte alert sendri.. 2 jam tnpe gerakan pun rse mcm lme jgak tu.. sbb normally dlm setengah jam da ade the next kicks.. Mlainkn klu mak nye tdo or bz buat kerja kdg memg x prasan baby kicks..

6mo ago

Ohhh..mcm tu 🥰 Thank you Sharing Sis 🥰🥰

awak dah cukup 28w ke? if dah cukup nurse akan suruh kita kira start 9am-9pm kira kena complete 10kiraan dlm masa tu. selalu gap setiap gerakan adalah 20-30minit utk 1gerakan.

6mo ago

wahhh. tak lama dah tu awak😊. semoga dipermudahkan urusan awak ❤️. kalau awak rasa kurang gerak. gerak tak cukup 10x. atau rasa abnormal terus je g hospital okay