serah diri di hospital

hai mommies yang kena serah diri di hospital, masa tarikh yang kena serah diri tu, pukul berapa mommies pergi ke hospital ya, awal pagi ? boleh tak share pengalaman, saya ibu baru dan kena serah diri 30hb ni. harap ada tanda tanda nak bersalin lah sebelum 30hb.

6 Balas

Sy first beby mcm nii laa , beby xmau keluar , puas pujuk pusing 1 kampung jalan kaki , lpas tuu terjumpa misi , dia dok laa bahagian bersalin ni , dia cakap p farmasi beli air anugerah, lpas tu minum selawat cakap dgn beby .. mintak dipermudahkan segala , 16/5 kena serah diri xdan nak serah dah bersalin 15/5 .. sy sempat minum air tu dlam 3 botol jaa .. awak usap sikit air anugerah tu kat perut awak turun ke bawah , jgn tolak naik ke atas , awak try tgk insyaallah Allah permudahkan ..