Keguguran pada week 8

Hai mommies, sya baru 6 hari lepas keguguran khamis lepas (24/9/2020) Darah penuh pada 1st n 2nd ja. hari lain da kering. Lps tu doc ada ckp jgn bersama suami at least 2 minggu. Tapi sya da bersama suami pada hari 6😖 Terlajak🤦‍♀️ Takpe ke ? #plsadvice #mommybuntu #First_Pregnancy #firstmiscarriage

2 Balas

pantang la sis.. gugur ni jgn pandang ringan.. xjaga elok2 peluang tuk gugur lagi makin tinggi.. better sis pantang la dulu.. jaga makan apa semua.. badan nk pakai lama.. sy gugur 3kali.. semua dlm 6 hingga 9week patang makan dan pntang suami smua sy buat 3bulan.. tapi masih lagi bukan rezeki nak ada zuriat lagi..

jgn bersama tu utk elakkan jangkitan pada bahagian sulit puan sahaja. insyaAllah takde masalah. amalkan hygiene dan bersihkan kemaluan lepas berhubungan.