Susu yg sesuai untuk ibu mengandung

Hai mommies 😍😍 sy skrg tgh pregnant anak pertama, 13 weeks.. Boleh share tak apa susu yang sesuai utk diminum ye.. doctor sy rekemen minum susu kotak low fat cthnye macam brand Dutch Lady.. ok ke? Sy dalam dilema ni..

19 Balas

okay je. kalau takmau yg tinggi gula minum susu fernleaf full cream tu.. takda gula tambahan.. sedap pun sedap.. susu maternal kat pasaran kebanyakkan tinggi gula

sy minum anglomac skim milk. aritu warded sarapan dapat powder milk. sedap. cari kt shopee. btw sy ada gdm. alhamdulillah serasi dgn susu tu. try la sis.

ya mcmtu la doktor pakar sy bgtau.. xperlu susu serbuk tu bnyk karbo kalau nak jaga gula.. beli farm fresh lowfat or dutch lady lowfat je.

saya minum susu HL low fat.sedap pun sedapp.dari ank pertama smpai anak yg ke 2..alhamdulillah hb pun cantik..

sy minum susu dutchlady full cream/low fat. ni 6 bulan ++ start try minum enfamama.

2y ago

so sis dulu minum susu kotak DutchLady tu 1 kotak 1 hari ke? n kenapa lps tu tukar ke enfamama ye

saya ada susu untuk ibu mengandung.. awak nak tak .. saya jual ambik semua rm10.00

Apa jua susu ok asalkan tak alah dgn nya

Susu HL okay sekali dgn naikkkn hb

bole je