Keliru Berat baby n weeks tak sama

Hai mommies. Sy Second check up dengan kk, doc terkejut baby dh 200g. Masa tu sy baru je 16w (ikutkn yg first scan). Doc risau sgt sgt sbb due date dh lari awal 10 hari. Now xblh nk konfemkn bila jgkaan bersalin sbb dlu period xteratur. Adakah ia bahaya utk ibu gdm#ingintahu #bantusharing #seriusnanya #firstbaby #1stimemom #pregnancy ?

4 Balas

saya dulu pun mcm tu.. setiap kali scan due date mesti bertukar2. first scan 3/8, second 12/8.. sekali bersalin awal dri tarikh yg dijangkakan 31/7😊.. mommy jngn stress, bnyakkn berehat.. semoga dipermudahkan spnjng kehamilan

biasenye,,,,,, tk mmbhyakn bbby..... cme sellu pntau je keadaan bbby

Sy dlu pon awal seminggu. lama2 jd normal balik. xtahu sbb apa

mngkin bergntung dgn keaktifan setiap ibu kut