Berak 7 8 kali sehari

Hai mommies, sy nak tanya, normal ke baby berak 7 8 kali sehari? Asal dia terjaga dari tidur mesti dia berak.. baby sy umur baru 24 hari

2 Balas

Still ada jaundice ke? Klau ada bagus la dia berak bnyak sebab dari berak tu boleh kurangkan kuning. Keep on bagi susu.

10mo ago

kuning dh xde.. dh discaj masa hari ke-14... dari lahir mmg kerap sgt berak, mak ckp mungkin susu xsesuai kot.. sbb sy mix bf and fm.. itu yg nk tahu normal ke tak berak acap kali

First time ka jadi macam tu?

10mo ago

I see. Anak saya pun macam anak awak Situasi anak saya normal. Kalau awak risau boleh refer dengan doktor ya. Bawa pergi klinik.