Period atau masih nifas?

Hai mommies. Sy gugur 14 week pd 1/10 ritu. Darah nifas tak byk hnya lendir coklat2 dan stop pd hari ke 26 lepas gugur (27/10) Kluar coklat lendir semula pd 30/10 (hari ke 29 lepas gugur). Sampai la 7/11(selama 7 hari). Sy pun mandi wajib dan solat mcm biasa sbb dh kering. Tiba2 harini 11/11 dtg fresh blood mcm period dan ketul2 besar, sakit pinggang dan senggugut. Adakah itu masih nifas atau period? #seriusnanya #bantusharing

2 Balas

sis ada double scan dkt hsptl masa ggur tu? sy complete miscarriage 15w, nifas hanya 2 minggu shj. lpstu bersih smpai sebulan lps tu period semula.

8mo ago

Sy amek suntikan di klinik swasta