Keliru dan berharap ada rzeki🥺🥺

Hai mommies sy agak keliru sikit dgn prgnt test sy tu gmbr yng atas tu sy chcek awl pgi smlm dlm kul 6.30 dan gmbr kt bawah dia tu pula sy chcek pgi en dlm kul 7.30 tpi knpa dia agak kabur sikit dri smlm ye ada kh hormon hcg rendah atau tinggi. Sy dh lewat dtg bulan utk bulan 10 ne sptutnya haid dtg 11 hari bulan 10 ne sy pula jenis haid tk stabil mcm haid berpanjagn je n sy akan dtg haid setiap bulan walaupun haid berpanjangan. Tpi tak sngka pula haid tk dtg² smpi hri ne. Mungkin kt sni mommies ada mcm sy tpi sbnrnya hamil. #firstbaby #ingintahu #firstmom

Keliru dan berharap ada rzeki🥺🥺
4 Balas

Biasanya positif cuma masih baru lagi.. Repeat balik selepas 2 hari, buat pagi2 baru bangun tidur dgn air kencing pertama tu.. Insyallah akan terang sikit sebab hormon hcg tinggi waktu tu.. Nak lagi confirm buat scan, kat swasta pun dlm rm60 je buat scan sah mengandung.. Boleh survey2.

mcm +ve,mybe baru lg...try la cek balik 2,3 hari lg..masa tu mesti terang lg dri ni

Insya Allah positif. Jika ragu, buatlah pengesahan awal kehamilan di klinik.

2y ago

*makan

insyallah ada