Kebas Punggung. Ada solusi atau sudi berkongsi pengalaman?

Hai mommies. Skrg sye dah 20w+. Terasa mcm kerap kebas punggung. Is it normal atau ade tk yng pernah alami bnde yng sama mcm saya?

2 Balas

Kerap duduk terlalu lama ke? Jangan biasa kan duduk lama sangat. Selang 5-10 min bangun stretching sikit

2y ago

kadang x smpai 5-10min duduk, nk bngun tu tetibe kebas punggung. sblum trus berjalan, sye stop kjp. dh oke baru gerak mcm biasa. anyway, tq advice nya ❤️

kerap duduk ni..bila kebas,bangun buat regangan

2y ago

tidak jugaa. klau baring tu iyee kerap. cme klau duduk 5-10min kdg tetiba kebas punggung. anyway, tq advice nya ❤️