Baby susah berak

Hai mommies, should i be worried? Anak saya baru 27 hari tp saya perasan mcm susah sangat dia nak berak. Kadang 2 3 hari baru dia berak. Muka dia jelas nampak mcm dia tengah meneran and selalu kentut tp bila check dia tak berak. What should i do? Mlm2 kadang2 dia merengek nangis2 sbb tengok dia tak selesa sangat. Baby saya bf and campur juga formula. Ke sbb susu tak sesuai ye? or sy ada salah makan menyebabkan dia kembung perut?

1 Balas

Xnormal sis bby sekurang2nye sehari kne jugak berak...mngkin susu formula sis tu yg x sesuai dye dye..dye sembelit..Sian bby sis try tuka susu...