Umur Baby KK & Private x sama?

Hai mommies semua...ika baru je balik dari buat scan dekat klinik private. Klinik private scan tengok baby ika baru 5 weeks (EDD 11/3/2020). Tapi last week ika dah buka buku pink di KK and kalau ikut kiraan KK skrg ika dah 7 weeks (ikot kiraan 1st day last period) and EDD 21/2/2020. Mana 1 yang betul yea. Mohon pandangan dari mommie semua. Terima Kasih... #1stbaby #1stimeasmommytobe

24 Balas

Patutnya sama..sya cek dua2 klinik xde masalah ngan edd

5y ago

Yeke...maybe sebab baby sy kecik kot. Xpe la nnt tunggu next follow up dengan KK.

Ikut kiraan first day after last period..

5y ago

Ok sis...tapi Dr private ckp ikot kiraan scan baby.

Mmg xkan sama tp lebih kurang je

5y ago

Oh yeke...ok2. Terima kasih sis..

Tunggu doct kt kk plk scan,,